Всеукраїнська конференція-вебінар на тему: «Серцево-судинні та респіраторні патології у практиці сімейного лікаря: досягаємо цілей, рятуємо життя»

Дата проведення:  21.03.2018 о 15:30

Місце проведення: м. Київготель Mercure Kyiv Congress (вул. Вадима Гетьмана, 6)

м. Івано-Франківськ - готель Reikartz Парк Готель (вулиця Гетьмана Мазепи, 146)

До участі у заході запрошені більш ніж 1000 лікарів різних спеціальностей: терапевти, сімейні лікарі, кардіологи, пульмонологи та отоларингологи.

Медичний директор компанії Sandoz в Україні Кухар О.А. представить компанію Sandoz та нагадає про ініціативу SARI (Sandoz Antimicrobial Resistance Initiative) зі стримування антибіотикорезистентності  в Україні. Науковим модератором події виступить професор, заслужений лікар України, президент Асоціації лікарів Поділля Мостовой Ю.М.

В ході своїх виступів провідні українські експерти нагадають медичній спільноті про головні чинники смертності в Україні та шляхи їх подолання. Провідні фахівці в галузі кардіології та нефрології висвітлять проблематику та наслідки серцево-судинних захворювань.  Експерти в галузі пульмонології та отоларингології актуалізують принципи раціонального використання антибіотиків, ознайомлять з сучасними методами діагностики та лікування найпоширеніших інфекційних захворювань дихальних шляхів.

Про компанію Sandoz

Компанія Sandoz є світовим лідером у галузі генеричних лікарських засобів і біосимілярів. Наша місія, як підрозділу групи компаній Novartis, полягає у відкритті нових шляхів для покращення якості і продовження тривалості життя людей. Ми допомагаємо суспільству задовольняти зростаючі потреби охорони здоров'я, впроваджуючи інноваційні підходи з метою забезпечення доступу до високоякісних препаратів для людей у всьому світі. Портфель компанії Sandoz, що містить понад 1000 молекул та охоплює всі основні терапевтичні області, забезпечив обсяги продажів на рівні 10,1 млрд. дол. у  2017 році. У 2017 році ми забезпечили лікарськими засобами понад 500 мільонів пацієнтів, при цьому ми прагнемо задовольнити потреби одного мільярда. Головний офіс компанії Sandoz розташований в м. Хольцкірхен, поблизу Мюнхена, Німеччина.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Ганна Акопян, відділ зв’язків із громадськістю компанії Sandoz в Україні

+38 (0) 44 495 28 66

anna.akopyan@sandoz.com