«Міждисциплінарні підходи до діагностики та лікування захворювань органів респіраторної системи у дітей»

Дата проведення: 17.10.2019 по 18.10.2019

Місце проведення: м. Чернівці, вул. Шиллера, 11, палаці «Академічний» ВДНЗ «Буковинський державний медичний університет»  

Науково-практична конференція дитячих оториноларингологів, педіатрів та сімейних лікарів України

Основна мета конференції – підвищення рівня знань і навичок більше 200 фахівців України в галузі дитячої оториноларингології, оториноларингології, аудіології,  педіатрії, сімейної медицини.

В доповідях вчених будуть висвітлені нові технології та актуальні питання діагностики і лікування захворювань  ЛОР-органів та нижніх дихальних шляхів. В рамках конференції буде проведено 4 майстер-класи, присвячені високочастотному електрозварюванню живих біологічних тканин при захворюваннях ЛОР-органів, діагностиці та лікуванню захворювань вуха і дихальних шляхів та сателітна секція "Сучасні технології навчання і викладання у контексті вищої медичної освіти". Дана інформація буде корисною отоларингологам, дитячим отоларингологам, сімейним лікарям та педіатрам.

По закінченню конференції буде прийнята резолюція, направлена на покращення допомоги дитячого населенню України з захворюваннями органів респіраторної системи.

Разом з дитячими та дорослими отоларингологами на конференцію запрошуються педіатри та сімейні лікарі. Очікується більше 200 учасників.

Офіційні мови конгресу українська, російська та англійська.

Під час конференції працюватиме виставка фармацевтичних препаратів та медичної техніки.