Семінар "Академія сімейного лікаря. Надання медичної та психологічної допомоги населенню районів, які постраждали від воєнних дій"

Дата проведення: 07.10.2022

Місце проведення: Онлайн

Семінар з безперервного професійного розвитку «Академія сімейного лікаря» - це масштабний навчальний проект, покликаний забезпечити доступ до безперервної післядипломної освіти та якісного актуального навчального контенту. Окрім фахових знань від провідних вітчизняних спікерів, даний курс надає інформацію з актуальних питань сьогодення, зокрема, надання психологічної допомоги в умовах воєнних дій, а також в умовах евакуації, розглядає питання психосоматичних розладів, впливу сучасних обставин на здоров’я дорослого та дитячого населення тощо.

З нами ви отримуєте:

  • можливість навчатися у провідних практикуючих спеціалістів;
  • доступ до якісних знань в зручному для вас форматі та з будь-якої точки країни та за її межами;
  • зворотний зв'язок від лекторів та відповіді на питання під час заходів в режимі реального часу;
  • найактуальнішу інформацію щодо наукових розробок та досліджень в галузі, технічні інновації в галузі та, як наслідок, можливість імплементувати їх у власну професійну діяльність;
  • запрошення на профільні заходи та практичні заняття на спеціальних умовах.

Під час заходу розглядаються виключно актуальні для роботи питання, практичні кейси, надається перелік корисних матеріалів для подальшого самостійного опрацювання.

Детальніша інформація на сайті заходу