Сервіс Liki24.com відновив доставку 15 700 медпрепаратів майже по всій Україні

20.04.2022

Відтепер жителі багатьох містечок і селищ, де наразі не працюють аптеки, знову матимуть можливість замовити й отримати необхідні ліки.

Згідно з даними Міжнародної організації з міграції, понад 7,1 мільйона осіб було змушено залишити свої домівки після 24 лютого у пошуках безпечнішого місця. Своєю чергою порушення ланцюгів постачання призвело до того, що багато аптек закрилося. Наприклад, у Києві з 2 тис. аптек у перші тижні війни працювала лише кожна десята. За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, половина аптек припинила функціонувати через повномасштабне вторгнення РФ, а багато медичних працівників було переміщено чи не змогло працювати.

Для того щоб забезпечити людей лікарськими засобами в умовах підвищеного попиту і нестачі окремих медпрепаратів, Liki24.com створив логістичний центр у Хмельницькому і налагодив доставку по всій Україні. Через сайт або мобільний застосунок на iOS та Android українці наразі можуть замовити понад 15 700 товарів з аптек.

«Люди знаходять і замовляють ліки на нашій платформі, а ми комплектуємо замовлення і відправляємо їх на відділення наших партнерів — Нової Пошти і Укрпошти. Доставка можлива навіть до найвіддаленіших куточків України, за винятком тих місць, де наразі ведуться активні бойові дії. Попри те, що багато аптек закрилося після повномасштабного вторгнення РФ, десятки тисяч людей у містечках і селищах тепер матимуть змогу отримати критично необхідні ліки. Це може врятувати не одне життя», — зауважив СЕО і співзасновник Liki24.com Антон Авринський.

Відправлення замовлень відбувається того ж або наступного дня, а термін доставки залежить від поштового оператора.

Крім того, у деяких містах доступна кур’єрська експрес-доставка. Адресну доставку можна замовити у Києві, Вінниці, Дніпрі, Кам’янському, Кропивницькому, Львові, Полтаві, Кременчуці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Чернівцях, Кривому Розі, Черкасах, а також в Обухові, Ужгороді, Івано-Франківську й Одесі.

Через сервіс Liki24.com можна також отримати гуманітарну допомогу. У спеціальній добірці є товари, передані нашими друзями з Європи: знеболювальні, антисептики, ліки для ШКТ, вітаміни, предмети гігієни для жінок і дітей тощо. Так, з початку війни понад 50 тонн і 60 тис. упаковок ліків уже було доставлено десяткам тисяч українців, зокрема у Харківській, Чернігівській, Сумській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях.

Мапу функціонуючих аптек, а також залишки ліків і товарів для здоров’я можна перевірити на сайті Liki24.com. Для цього треба вибрати необхідний товар і спосіб отримання «аптека» при оформленні замовлення. Система відобразить усі активні аптеки, де є в наявності потрібні лікарські засоби.


Liki24.com — міжнародна компанія з українським корінням, яка була заснована в 2017 році та представляє інноваційну платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення і доставки ліків з аптек.

Liki24.com співпрацює з понад 5 тис. аптек по всій Україні, а доставка наразі можлива в 25 тис. населених пунктів, перелік яких постійно розширюється. Переваги сервісу оцінило вже понад 850 тис. українців, а щодня його сайти і мобільні додатки відвідує більше 100 тис. користувачів.

НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ Терапія та сімейна медицина

Дієтичне лікування синдрому подразненого кишечника виявилося більш ефективним, ніж застосування препаратів 22.04.2024 Гастроентерологія Терапія та сімейна медицина Дієтичне лікування синдрому подразненого кишечника виявилося більш ефективним, ніж застосування препаратів

Дослідження, проведене в Гетеборзькому університеті у Швеції, показало, що у 7 із 10 пацієнтів із синдромом подразненого кишечника (СПК) симптоми значно зменшилися після корекції дієти, порівнюючи з тими, які застосовували ліки. Робота опублікована в журналі The Lancet Gastroenterology & Hepatology. У дослідженні порівнювали три методи лікування: два дієтичні та один, що ґрунтується на застосуванні ліків. Учасниками були дорослі пацієнти з важкими або помірними симптомами СПК....

19.04.2024 Терапія та сімейна медицина Щоденник медичних подій 22-28 квітня

...

17.04.2024 Терапія та сімейна медицина Карипразин демонструє ефективність у лікуванні подвійного розладу

На 32-й щорічній зустрічі Європейської психіатричної асоціації (European Psychiatric Association, EPA), яка проходила 6-9 квітня в Будапешті (Угорщина), компанія Gedeon Richter представила нові результати досліджень карипразину. На постерній сесії були надані докази того, що карипразин може бути найкращим рішенням у лікуванні не лише ранньої та пізньої стадії шизофренії, а й подвійного розладу (коморбідні шизофренія та вживання психоактивних речовин). Крім того, під час конгресу компанія презентувала CANDID BOOK для опікунів хворих на шизофренію та новий трансдіагностичний інструмент для оцінки симптомів і функціональної недієздатності пацієнтів із різними психіатричними захворюваннями....