ДОКонгрес «Ожиріння та діабет»

Дата проведення: 26.10.2021

Місце проведення: Онлайн

 

Основною метою ДОКонгресу є долучення висококваліфікованих українських фахівців до світової спільноти у боротьбі з ожирінням як хворобою та корекції метаболічних порушень, пов’язаних з надлишковою масою тіла.

До участі у ДОКонгресі запрошуються вчені, лікарі, дослідники, студенти, підприємці, які мають відношення до сфер діагностики та лікування ожиріння та діабету, медичної та немедичної сфер, пов’язаних з ендокринологією. Участь у ДОКонгресі 2021 року буде корисною учасникам як практикуючим лікарям, так і представникам академічної спільноти, які працюють у всіх сферах охорони здоров’я.

Головним завданням ДОКонгресу є окреслення основних векторів та напрямів у роботі I-го Всеукраїнського конгресу з міжнародною участю «ОЖИРІННЯ ТА ДІАБЕТ», проведення якого заплановано навесні 2022 року.

ДОКонгрес «Ожиріння та діабет» також наддасть учасникам початкове розуміння проблем, що виникають у зв’язку з ожирінням, ендокринологією та діабетом і майбутніх засобів їх вирішення, а також забезпечить мережу спілкування між видатними вченими, дослідниками, бізнес-лідерами, експертами у сфері ожиріння та діабету, які візьмуть участь у I-му Всеукраїнському конгресі з міжнародною участю «ОЖИРІННЯ ТА ДІАБЕТ» навесні 2022 році.

Детальніша інформація на сайті заходу