V НПК з міжнародною участю «Хвороба Альцгеймера та Хвороба Паркінсона: вплив стресових факторів»

Дата проведення: 07.12.2023 по 08.12.2023

Місце проведення: Онлайн 

До участі в конференції запрошуються лікарі-неврологи, лікарі-психіатри, лікарі-психотерапевти, лікарі-психологи, сімейні лікарі, психологи, науковці та організатори охорони здоров’я України.

В роботі конференції будуть представлені відповідні сучасні наукові погляди, що дозволять спеціалістам більш ефективно вирішувати проблеми пацієнтів з нейродегенеративними вік залежними патологіями в своїй повсякденній практиці.

Наша конференція в новому форматі вже має свою постійну аудиторію учасників, яка збільшується з року в рік. Так, у 2022 році участь у конференції взяли 30 спікерів – національних та міжнародних експертів у галузі нейродегенеративних захворювань та 485 зареєстрованих учасників.

Науковий захід буде насамперед цікавий лікарям-неврологам, психіатрам, психотерапевтам, сімейним лікарям, лікарям-геріатрам, психологам, соціальним робітникам та науковцям що займаються нейронауками.

Метою конференції є підвищення знань та практичних навичок з діагностики та лікування вік-залежної патології нейродегенеративного спектру: зокрема хвороби Альцгеймера та Паркінсона, та об’єднання науковців для пошуку ефективних методів діагностики та лікування.

Науковий захід буде включати секційні та пленарні засідання, майстер-класи, корпоративний симпозіум, а також розділ фундаментальних нейронаук та експериментальної терапії нейродегенератвних захворювань ЦНС.

Детальніша інформація на сайті заходу